Ibiza ready!!

20130626-223020.jpg

 

Kun 5 dager til vi reiser til Ibiza!!

Jeg har bare fått skikkelig dilla på gult:-)

Her er mitt siste kjøp:  Gul bikini 🙂 – denne er bare helt perfekt!!! Med «butterfly» truser som gjør at man slipper de vanlige store bikini trusene! Denne fant jeg på Steen & Strøm, men siden jeg aldri har tid å shoppe, bestillte jeg den på nettet fra England. Fikk den etter 4 dager og er super fornøyd 🙂

Gleder meg til å ta den i bruk 🙂

125108-5-1247608321547-n400

 

(bilde fra Ibiza 2009)

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s