Office day @ Home.

20130725-204031 20130725-204003

 

Hei dere:-) Nå sitter jeg foran Macèn og laster opp nyheter på vår svenske kouture side 🙂 Spennende å se hvordan vi kommer til å gjøre det i utlandet! Uansett, shiiiit det er mye jobb! Er nesten helt dårlig av å sitte på pc så lenge, og nakken trenger virkelig en lang massage!! 🙂 Men resultatet blir bra – og det er absolutt det viktigste.

Favoritt sommerkjolen min er på lager igjen! sonena ringte med i dag og var hoppende glad! 4 nye kartonger med sommerkjoler kom til Kouture i dag. Imorgen kommer alle online 🙂 Foreløpig er denne å finne på nett – de FLYR ut!! Ikke vent for lenge, xs er allerede utsolgt… Jeg har S i min.

Du finner den HER!

Ønsker dere en fin torsdagskveld:-)

//Natalie

 

9 kommentarer

  1. Er det mulig å få holdt av en i small? Har de kommet i butikken? Jeg kommer ikke hjem før på mandag. Og har ventet og ventet på at dere skal få inn fler 🙂 hi hi hilsen Maren

  2. Kunne du legge ut eller skrive om hva slags trening du gjør/kosthold osv, fori du har serr fin kropp og INSPIRASJON :)))

  3. Fikk min i posten i dag men dessverre var small altfor stor. Hadde trengt xs, kommer ikke denne inn igjen? Maren: Du må gjerne kjøpe min om small allerede er utsolgt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s