Neglepleie hos Camilla

20130813-230431.jpg20130813-230427.jpg

 

Igår var jeg hos camilla på Frogner beauty center og freshet opp neglene:-) Se så fint det ble!! Er bare blitt avhengig av «glitter» neglen, det gjør lookèn mer unik syntes jeg. Ellers gikk jeg for rosa shellack. Camilla er kjempe flink med negler og hudpleie, hun fikser det meste og holder til rett ved frogner kirke:-) Tlf: 95917482

Har kjempe lyst å sette på vippe extensions også! Det ser så utrolig fint ut, og man slipper å bruke Maskara!! Problemet slik jeg ser det er at man ikke kan «vaske» seg normalt i ansiktet…Gri seg i øyet osv. Men mange sier at det sliter veldig på deres naturlige øyenvipper…Og jeg har jo ganske lange fra før som jeg ikke vil miste. Hmmm, noen som har erfaring med dette?

lash

 

//Natalie

7 kommentarer

 1. Jeg er avhengig, har enda ikke gått uten. Så den dagen jeg tar de av og ikke bruker det kommer nok noe til å være borte. Men er du flink å bruke vippeserum hver kveld som de anbefaler mister du ikke like mye. Styrker vippene dine. Er så deilig å stå opp og se ut som du har litt sminke på. Hehe slippe å måtte sminke seg så mye

 2. Måste bara fråga om du tror ni får in «Adriana Dress Black» från Midori igen? Skulle såå gärna vilja ha den! 🙂

 3. Jeg har hatt vippe extentions og anbefaler det ikke. Det er veldig fint og alt, men for min del fikk jeg ikke renset ansiktet mitt ordentlig så lenge jeg hadde de på. Jeg i likhet med deg har lange naturlige vipper. Og følte litt behov for å likevel ta på mascara for å få den effekten jeg ellers var vant med.
  dessuten, når jeg stod opp om morningen var alle vippene mer eller mindre bøyd( jeg måtte i utgangspunktet sette på de lengste og tykkeste vippene for å få noe effekt, da mine naturlige var såpass lange) i alle vinkler, noe som forårsaket at jeg hadde mye såre tårekanaler den tiden.

 4. Tror ikke du skal være redd for å miste vippene! Dette har igjen mye å gjøre med at du sørger for å gjøre det på et profesjonelt sted. Jeg var redd for akkurat det samme som deg, men jeg kunne ikke vært mer fornøyd, virkelig!!
  Ang vask av ansikt osv, så blir det en vanesak og man tenker ikke over at det er et ork etter et par dager. Jeg bruker også linser- så var redd for dette med kløe i øynene, men man klør seg bare på øyelokket.
  Ser noen skriver over her at vippene bøyer seg- det gjør de så klart hvis man ligger å gnir vippene på puten om natten. Jeg ligger selv på magen, men har blitt mer obs på å ikke ligge på puten med vippene presset mot puten!

  Jeg tror absolutt ikke du kommer til å angre!!:)

 5. Hei!
  Jeg hadde som deg lang og fine vipper 🙂
  Men nå er de dessverre » øddelagt»
  Ikke noe feil med påsett osv jeg gjorde hos Oslos beste » Pille Joosep»
  Men ut av 12mnd med påsett må øynene ha hvile i ca 1mnd ( dette er anbefalt )
  Vippene er nå kjempe svake, faller ut og holder ikke rusk borte fra øyne ( som er den egentlige grunnen til at det er der )
  Så jeg anbefaler det ikke om du er fornøyd nå :kr

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s