Powerweek & Walk.

 

20130903-214754.jpg

20130903-214800.jpg

 

Til tross for at det er september mnd skinner solen og det er hele 23 grader i Oslo 🙂 Deilig!! Prada vesken var ute å luftet seg igår 🙂

 

20130903-214743

 

Kom på jobben imorges og så alle nyhetene, herregud så mye fint!! Jeg elsker denne tiden med alle høstnyhetene vi får inn 🙂 Sonena har tatt bilder av 40 nye plagg i dag. De kommer online nå i dagene:-) Da skal jeg vise dere mine favoritter. Dagen i dag har flydd, cecilia vår nye fulltidsansatt er endelig begynt, det gjør dagene forhåpentligvis litt bedre. Jeg er så lei av å ikke rekke alt jeg skal :-/

20130903-214919.jpg

 

Jeg droppet trening i dag, tok heller på meg mine nye Nike Free og gikk en tur rundt på Frogner. Med Ipod, i min egen verden… Deilig 🙂 En effektiv måte å slappe av på!! Imorgen er det møter og mnd oppgjør, torsdag So-B lanseringsfest, fredag Arno de france lanseringsfest – så tar kvelden nå med 2 episoder av Sons of Anarchy 🙂

//Natalie

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s