Ibiza flashback!

20131001-210717.jpg

 

Åhhhh sitter her under pleddet og drømmer meg tilbake til Ibiza!! Min favoritt øy!! Sonena reiste på ferie til Dubai igår, 30 grader og SOOOL, kan si jeg er litt misunnelig ja!! Jeg elsker å reise, være med gode venner og rett og slett nyte livet. Å besøke Ibiza er noe jeg gjør hvertfall en gang i året, jake`s partner Carsten har både hus, båter og biler der nede. Kan nesten kalle Carrer de la mola for «my second home» 🙂

Håper jeg får tatt meg en uke til varmere strøk før jul, uansett planlegges det Thailand tur over nyttår. Deilig å ha noe å virkelig se fram til 🙂

Videoen over måååå dere se!! Den er laget av Mike Radoor, en kamerat som var sammen med oss på Ibiza. Her møter du ikke bare gutta bak miinto, men også gutta fra Oslo som driver NOX/Sollihagen og BAR.  🙂 Turen starter i huset vi bor i og avsluttes på Ushuaia som er det beste stedet man kan dra ut på Ibiza!!

Enjoy:-)

//Natalie

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s