Et viktig redskap i hverdagen.

large Skjermbilde 2013-10-13 kl. 17.19.28

 

YES! Dette redskapet skal jeg bli flink å bruke framover – «To do list». Nå sitter jeg her foran min Macbook og får unnagjort litt søndagsjobb. Det er så mye som skal gjøres hele tiden, og i en travel hverdag må jeg skrive ting ned!! Jeg er ikke så god å bruke min kallender på min iphone, så nå har jeg lastet ned en app som heter wunderlist.com. Her kan jeg skrive ned alle ukens gjøremål og krysse dem ut etterhvert som de er gjort. Struktur, endelig! 🙂 Jeg elsker jobben min, Kouture er mitt hjertebarn men av og til glemmer man å nyte hverdagen fordi det hele tiden er så mye som skal gjøres. Med min wunderlist så vet jeg at hverdagen kommer til å bli mye bedre. Det beste av alt, den synkroniserer mellom Mac & iphone, så min «to do list» er alltid med meg. Gleder meg allerede til en enda mer effektiv hverdag 🙂

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s