Foredragsholder på kjøpesenterkonferansen!

542723_10152621253370195_829990971_n

Skjermbilde 2013-10-13 kl. 19.40.38

Skjermbilde 2013-10-13 kl. 19.34.16

Dette er kjempe stort for oss. Kouture skal presenteres på selve kjøpesenterkonferansen i Trondheim i neste uke. Jeg skal holde en 30 min presentasjon foran 400 flotte mennesker – DET BLIR SINNSYKT!!! Magefølelsen er nervøs og spent, dette er noe jeg har jobbet med i mange uker nå. Presentasjonen er klar…men hvor klar blir man egenlig til noe slikt? Nå skal jeg bruke de siste tre dager på å bli trygg på min presentasjon. Om jeg har holdt foredrag før? Ja, sist var vel på min muntlige eksamen når jeg tok min mastergrad… Så det begynner å bli en stund siden. Tanken på å stå foran så mange profilerte og viktige mennesker skremmer meg. Visste dere at «å snakke foran et stort publikum» ligger på topp 5 av hva vi mennesker er mest redd for? Phuuu…Det skal nok gå bra 🙂

Deltakerlisten finner dere HER!

 

Skjermbilde 2013-10-13 kl. 19.35.46

Skjermbilde 2013-10-13 kl. 19.36.23Foredrag bilder1

 

Foredraget mitt heter: «Å tørre å satse». Jeg starter med å fortelle hvem vi er og om hvordan Kouture ble startet. Videre forteller vi hvordan vi jobber, om suksessen og utfordringer vi har møtt på veien. Hva er målet vårt? Og hvor ser vi oss selv i fremtiden? Kouture var en drøm, en drøm som vi nå har gjort virkelig! Kouture er min og Sonena sin personlige garderobe, som vi får presentere for våre kunder i hele scandinavia. Vi arbeider med hjertet og ofrer både familie og venner for å lykkes med Kouture! Vi utforderer oss selv stadig vekk, vi tror så ufattelig sterkt på det vi gjør og vi setter oss nye mål hele veien. Nå har vi kommet til et punkt der Kouture er klar for å utvikles i Norge, vi skal ha flere butikker, større butikker og gjøre Kouture til en enda større merkevare i Norge.

«stop wishing…start doing» 🙂

//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s