God morgen fra Trondheim :-)

20131016-091302.jpg

20131016-091314.jpg
Hei dere 🙂 nå har vi akkurat spist frokost på hotellet og er klar for første dag på kjøpesenterkonferansen. Det kommer til å bli to veldig spennende dager som vi gleder oss mye til. Holder dere oppdatert 🙂 I dag er det for min del, øving, øving og øving!!! Imorgen står jeg på scenen foran 500 mennesker…er ganske nervøs!! Men gleder meg også masse til å presentere Kouture, vårt konsept her i Trondheim 🙂
Ha en fin dag!
//Natalie

Én kommentar

  1. hedde vært fint om en av dere filemt det for å poste det på bloggen? Du er jo en inspirasjonskilde og det er jo en mange resultat du har oppnådd, så det er fint å se at hardt arbeid lønner seg om du legger alt i det 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s