THIS IS KOUTURE!

Kjære blogglesere! Her er Kouture, hvordan vi startet bedriften vår og om planen framover. Foredraget » Det handler om å satse» holdt jeg på kjøpesenterkonferansen i Trondheim på Torsdag.

Skjermbilde 2013-10-20 kl. 01.30.31

Foredragsholdere Kjøpesenterkonferansen 2013

Skjermbilde 2013-10-20 kl. 01.30.19

For Kouture ER morgendagens butikk!! Man begynner å bli lei av de store kjedene som domminerer i hele landet. Det gjorde vi allerede for lenge siden og vi ville skape noe nytt, noe annerledes og et spennende konsept! «Med en partner skal man komme dobbelt så langt som det man gjør på egenhånd», jeg traff min beste venn og partner i Kouture, Sonena i 2010. Vi deler samme syn på hvordan drive en bedrift og vi trives utrolig godt i hverandres selskap – uansett setting! Det er fantastisk å kunne ha en person som man både kan dele gleder og motgang med, jeg ville aldri vært foruten en god partner. Vi så et marked i karl johan for nishe butikker, det måtte snart komme noe nytt. Vi startet først med en nettbutikk, via miinto.no. Vi la en forettningsplan, tok lån i banken og skrapte sammen alt vi hadde for å satse på vår drøm. Ikke visste vi dengang at vår realiserig av drømmen skulle bli til en million forettning. Kenza jakkene ble våre første produkter online, 3 jakker – vi var igang! Vi fant fort ut at denne bransjen er ganske lukket, at folk holder sine kort «tett til brystet», all research gjorde vi selv. Etterhvert som hjulene begynnte å rulle, fikk vi flere varer online og vi fikk på denne måten skapt en kapital til å starte butikk. Vi åpnet vår første butikk i Arkaden, den 2 februar 2012.

Vi jobber med vårt hjerte, vi ELSKER det vi driver med. Hver eneste morgen gleder jeg meg til å jobbe med Kouture! Når man tenker å starte for seg selv, å være sin egen sjef – da tenker man gjerne at man har et hav av «fordeler». At man kan bestemme sin egen hverdag, ferier at man skal få mer frihet! Det får man IKKE. Min jobb er blitt min livstil, som selvstendig må man ofre både familie og venner… til og med seg selv. Vi er alltid på jobb, når vi har stengt butikken venter ofte PC jobbing, research og kommunikasjon med andre deler av verden. Av og til er jeg så sliten at jeg ikke kjenner igjen meg selv…MEN det er verdt det, 200%!! Ingenting kommer gratis her i livet og kun hardt arbeid lønner seg. Ingen unnskyldninger – man velger selv sin egen vei i livet!

Skjermbilde 2013-10-20 kl. 02.29.43

Våre brands i butikken håndplukker vi selv – merker som Primeboots, Lipsy, MET, guess, jofama, svea og Pajar er merker som alle kan få. Det handler om hvordan vi jobber med nettopp disse merkene på – Vi skreddersyr outfits til våre kunder via våre brand. Vi er også hele tiden på leting etter nye brands, gjerne ettertraktede brands som ikke er så lett å få tak i andre butikker. I tillegg til dette har vi også lansert vårt eget brand: KOUTURE. Varer vi føler som mangler på markedet produserer vi selv. Buisness Intelligense: vi kjenner vår bedrift, det er vi som er på gulvet som vet hva kunden vil ha. Vi visste også lite om egenproduksjon, men igjen – det handler om å satse. Vi dro fra Oslo til Kina og kom hjem med vår første kolleksjon som har fått enormt god respons hos kunden. Flere av produktene våre har allerede vært avbildet i motemagasiner både på papir og på nett.

1004804_10153081223045612_1720827999_n

Skjermbilde 2013-10-20 kl. 02.29.59 Skjermbilde 2013-10-20 kl. 02.30.14 Skjermbilde 2013-10-20 kl. 02.30.34

Vi samarbeider med fantastiske bloggere, bloggere som er i Norgestoppen. Et godt nettverk betyr alt, vi søker hele tiden etter å utvide vårt nettverk. Å eksponere seg selv er viktig, vi er ikke lenger private personer – facebook, instagram, blogger etc gjør at vi går fra privat til offentlig. Men det er ok, i dagens samfunn må man følge med på denne utviklingen. For oss er det også viktig at vi kan tilby våre kunder en fulltids service, hos oss kan dere shoppe til alle døgnets tider. På nettet kan dere følge med på nyheter, trender og bestselgere. Hele tiden være oppdatert. Det er også viktig å nevne at teamet er nøkkelen til suksess, vi har et fantastisk team på Kouture. Mine ansatte stoler jeg 100 % på, jeg vet at hver og en yter sitt beste hver eneste dag! Jeg er så stolt over å jobbe med så flinke folk, på kouture er vi en liten familie.

Veien videre nå er: Flere butikker, flere ansatte, utvikling av vårt brand og skape MERKEVARE. Disse 2 årene har bare hvert starten, nå går vi «all in»!! 🙂

4d8e8f1e3b09d41f12dffc7dde54b1b9

//Natalie

4 kommentarer

  1. Nå ble jeg glad!! Flere butikker, woho! Dere har på kort tid blitt min yndlings butikk, så stå på videre! ❤

  2. Så inspirerende:) jeg har lest din blogg far tildigere tider, og på en måte kan jeg si at jeg ikke tror veien til kouture startet når du teamet opp med sonene, men på en måte har du hele tiden, også tiden før, jobbet mot dette. Kanskje du ikke visste det da, men det du gjorde da, har gjort at du er her idag :)) det er snakk om en helhet! klarer ikke slutte å tenke hvor inspirerende denne reisen din virker på oss som leser idn blogg!

  3. Fantastisk. kan jeg spørre om hvordan dere kjøper inn varene, er det vie agenturer i Norge eller kjøper dere direkte fra produsenten? Er nysgjerrig pga. skoleprosjekt i entreprenørskap.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s