Dry lake & Jewels of Norway!

20131022-204905.jpg

20131022-204923.jpg

20131022-204934.jpg

20131022-204944.jpg

20131022-205247.jpg
Hei dere 🙂 I dag har vi vært på innkjøp hos Dry lake, et super fint merke vi har fra sverige! Innkjøpet ble gjort til mai 2014, her er en sneak Peak på deres herligheter. Jeg nevner det igjen, shiiiit dagene flyr avgårde. Jeg startet dagen med sjefen for Kicks på Steen & strøm, de ønsker å satse mer på jewels of norway, mitt eget smykke merke som jeg selger på Steen & strøm i oslo! Det gledet meg å høre…I hele 3 år har jeg hatt jewels of norway der 🙂 Ellers har jeg vært sammen med Sonena og cecilia i butikken hele dagen. Det er så utrolig koselig, selv om alle holder på med sitt og vi nesten ikke får snakket sammen! Haha!! 🙂 Nå har jeg akkurat kommer hjem fra trening, spist middag og er klar for litt research på PC!
Neste uke får jeg en liten pause, tid til å lade opp energien igjen. Vi bestilte nemlig tur til DUBAI! Meg og jake’en skal kose oss i en uke med sol og bad 🙂
Ha en fin kveld dere.
//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s