Next stop – DUBAI :-)

131024_Kouture-7620131030-231550.jpg

 

….Nå er jeg akkurat ferdig å pakke! Phuuuu, kl er 23.30 og jeg sitter her å jobber litt, mye som skal være klart innen ferien starter. Var en kjapp tur innom H&M i dag og kapret meg noen flotte smykker, kjøpte også to basic singletter som blir perfekt til mitt nye Midori skjørt i lyst grått 🙂

(Skjørtet finner du her). 

Imorgen drar vi, gleder meg utrolig masse!! Lover å holde dere oppdatert så godt jeg kan 🙂 Dubai, here I come!!

//Natalie

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s