Aquaventure :-)

20131106-185618.jpg

20131106-185625.jpg

20131106-185633.jpg

20131106-185812.jpg
Hei dere 🙂
For en fantastisk dag vi har hatt, imorrges dro vi ut til Atlantis på The palm, Atlantis ligger ca 10 min med taxi fra vårt hotell. Der har de et stort vannland, aquaventure som vi tilbrakte hele dagen på. Jeg kan ikke huske sist jeg var i vannland, det er virkelig mange år siden! Jeg elsker det, meg og Jake var som små barn igjen. Planer om Dubai så må dere dra hit, morro for både voksne og barn 🙂 Egen Strand er der også.
Så var vi kommet til siste dag i bikini med sol og varme. Imorgen kl 08.30 bærer det avsted til oslo via København.. Men målet med denne lille ferien var nettopp å få ladet opp batteriene, få tankene på plass og få ny motivasjon til den beste tiden av året! Nå er jeg virkelig KLAR for å jobbe igjen 🙂 Gleder meg allerede til å komme til butikken!!
Ha en fin kveld.
//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s