8 kommentarer

  1. Hei natalie! Er fast lesef av bloggen din og har vært det i mange år, du blir bare penere og penere for hver dag som går! Lurte på en ting, hva syns du om folk som tar seg opp kreditt lån for å kjøpe ting? Som klær osv… Er det noe du selv gjør? Bruker du kreditkort :)? Du har så utrolig mye fint! Håper du vil svare. Klem fra fast leser!

    1. Tusen takk 🙂 jeg syntes det er helt ok å bruke kredittkort så lenge du vet at du kan betale det ned i løp av kort tid. Jeg bruker gjerne MasterCard i løp av en mnd men betaler som regel det meste med en gang lønnen kommer 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s