Bursdags feiring.

20131110-173331.jpg

20131110-173339.jpg

20131110-173347.jpg

20131110-173415.jpg
Igår var det klart for bursdags feiring for Camilla og Sherina. Så utrolig koselig å samles med alle jentene igjen! Vi startet kvelden hos Camilla deretter dro vi en liten tur ut. Igår kjøpte jeg de nye Steve Madden skoene vi har fått inn i butikken. Verdens beste sko, til tross for at de er høye så er de utrolig komfortable å gå med! Kjolen er fra Midori.
I dag feirer vi en annen venninne, Marias bursdag men nå er det snart hjem for noen timers jobb på pc før det blir hjemmelaget pizza og film i kveld 🙂 Gleder meg allerede til en ny uke på Kouture. Denne uken blir det også en quick London tur 🙂
//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s