Onsdag i november

20131127-085323.jpg
God morgen dere 🙂 nå er jeg på vei full fart ut døren. Det er sol men kaldt i oslo! Min brune Pajar jakke fra Kouture varmer heldigvis godt. I dag starter jeg dagen på styremøter før jobb, deretter har jeg pilates time hos min venninne Elin på Bislett bad. Min første pilates time, blir spennende. Jeg ser etter andre treningsformer som kan passe meg, blir fort så innmari kjedelig å stå på mølla!!
Ha en fantastisk dag dere 🙂
//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s