Desember er her.

20131202-180107.jpg

20131202-180116.jpg
Svosj så var desember her igjen. Endelig jul igjen 🙂 Desember mnd er en av de beste mnd jeg vet om, familie, venner og kjærlighet dreier julen seg om for meg. Mamma har forresten sendt meg flax julekalender, så søt. Når jeg var liten fikk jeg alltid pakke kalender, det var det gøyeste jeg visste!! Åhhhh den følelsen:-) Men nå får det holde med flax kalender 😉

Jeg elsker julen 🙂 Også når det gjelder jobben min, butikken er full av smilende og glade kunder som skal kjøpe julebord kjoler til seg selv eller gaver til venner og familie. Det beste med å jobbe på Kouture er å få lov å hjelpe kunder med antrekk og gaver 🙂

Desverre fikk jeg en kjempe dårlig start på desember. Igår var jeg hos tannlegen og måtte operere ut mine visdomstenner. Venstre side ble tatt igår og det er virkelig vondt. Jeg startet på smerte stillende allerede før bedøvelsen gikk ut, men au så vondt det gjør!! Det verker i halve ansiktet i tillegg har jeg dundrende hodepine og har fått store bivirkninger av codaxsol som bla kvalme. Kinnet mitt er også kjempe hovent og jeg klarer nesten ikke spise :-/
Ikke ofte jeg er så dårlig, så i dag har jeg vært hjemme fra jobb.
Håper jeg blir bedre imorgen:-) Sonena gjør hvertfall en strålende jobb i butikken, hun har jobbet alene hele dagen, midt i julerushet 🙂 🙂
Ha en fin kveld!
//Natalie

Én kommentar

  1. en koselig måned når man ser bort fra alle menneskene som stresser rundt 🙂 jeg holder meg helt rolig, hører på musikk jeg liker, spiser grøt og drikker gløgg, tenner masse lys og nyter lange stille morninger med teppe godt pakka rundt meg og tenker på samboeren og min første jul sammen i egen leil, helt aleine og vi skal lage julemat og kose vårs skikkelig 😀
    Nei jula er herlig 🙂 fortsatt god desember!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s