Jule hverdagen.

20131213-213137.jpg

20131213-213219.jpg

20131213-213231.jpg
Imorgen har vi julemarked i karl johan med MASSE gode tilbud!! 🙂 Som vanlig så flyyyyr dagene avsted, igår rakk jeg heldigvis på natt åpent på storo og fikk kjøpt noen julegaver. Det blir uansett en liten tur til London neste uke så får håpe jeg finner det meste der… Neste fredag er det jul. Da drar jeg hjem til Bergen 🙂
Jeg fikk en liten overraskelse av Jake igår 🙂 nye Marc Jacobs øredobber som jeg lenge har mast om… Jake du må kjøpe dem på tatler før de blir utsolgt 🙂 haha…så kom han hjem å gjemte dem på min hodepute 😉 hverdagsgleder!

Vipper er endelig på plass i butikken igjen. Disse er av 100 % ekte human hair, absolutt noen av de beste på markedet.
🙂
Ha en fin kveld.
//Natalie

2 kommentarer

  1. Hei! Jeg bare ELSKER klærne fra Kouture, mangler bare å komme dit å handle meg ihjel! Hvor ligger egentlig Kouture? Skal love deg at det ikke blir lenge til jeg skal dit å handle. Gleeeder meg 🙂

  2. Hei:) hvor mye måtte du betale i toll for Michael kors klokka di? Tenkte å kjøpe de samme marc jacobs øredobbene på shopbop, men usikker på hvor mye toll det blir på dem:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s