Hjem til jul.

20131221-002642.jpg
Dagen er her. Som jeg virkelig har sett fram til, endelig hjemme til jul 🙂 flere tenker nok at det ikke er en så stor jobb å arbeide i butikk. Men det er virkelig en krevende jobb, særlig på den måten vi jobber på. Vi arbeider med hver eneste kunde, vi er ikke bare opptatt av salg men ekstremt opptatt av service, å vise åpenlyst at vi er der for våre kunder! Denne julen har vært enormt krevende, masse kunder og travle tider, ikke misforstå meg, det er bare positivt. Men kjenner det skal bli godt med ferie nå så jeg får samlet energien og er klar til 2014. Når man jobber slik vi gjør har man heller aldri «fri», det finnes alltid noe å gjøre også hjemmefra 🙂 2014 skal planlegges, ny butikk, nye kolleksjoner og ikke minst så blir Kouture eneste butikken som kommer til å føre KK!! Kardashian kollection 🙂 På onsdag bar vi på innkjøp i London og så HELE den nye kolleksjonen, så mye fint!! Det gleder jeg meg enormt til!! Forteller dere mer siden 🙂 nå er det tid for jul i heimen.

20131221-003351.jpg

20131221-003637.jpg
//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s