Bak fasaden.

quotesquote-best-motivational-quotes-photos-hd-hq-for-1016830 motivational-quotes motivational_quotes_3

Å drive egen bedrift er så mye mer enn det som det ser ut som. For mange ser det vel ut som om vi kan reise på dyre ferier, shoppe og nyte livet på så mange nivåer. Men slik er det ikke, ting kan ropes høyt om, ansikt kan sminkes og bilder, ja, de kan retusjeres. Bak denne fasaden ligger stress, bekymringer og svært hardt arbeid.

Tanken på at det hele kan rase når som helst er skremmende, dersom vi eller våre medarbeidere ikke fungerer en dag går det direkte utover våre resultater. Vi har et ansvar både ovenfor en bedrift og for våre ansatte. Og det har vært flere måneder hvor vi ikke engang har kunnet tatt ut vår egen lønn og nærmest levd på knekkebrød og havregryn! Vi må yte max hver eneste dag og være så produktive som overhodet mulig. Suksess krever hardt arbeid, det er realiteten. Ikke misforstå meg, det går veldig bra for oss, men det er også enorme kostnader til det å drive egen bedrift. Kapital skal også kunne spares til videreutvikling av bedriften.

Men det å tilfredstille alle rundt er krevende, men skal man lykkes i livet så må man gi av seg selv! Som entreprenør, som ansatt som kjærste eller venn, man må kunne ta actions!! Man vet aldri hvem man møter på i hverdagen, husk at din neste kunde, personer du møter på gaten, i heisen, hvor som helst kan bli din neste arbeidsgiver, kan åpne nye dører for deg. Dra på jobb og vis deg fram. Tør å vær litt annerleds, det er det folk flest vil ha!

Hver eneste morgen når lager vi dagsplaner som skal gjennomføres, dersom ikke vi får gjort alle arbeidsoppgaver blir også dette fort en byrde som man tar med seg hjem… Og jobbing hjemme blir ofte en realitet. Man ender ofte opp med å jobbe opp mot 70-90 timer per uke, noe som gjør at man må bortprioritere både venner og familien. Det er en pris for å prioritere sitt arbeid og ofte må man ofre mer enn man ønsker.

Et av mine mål for 2014 er å skape en forrettning samtidig som jeg kan leve et liv med overskudd. Uansett, jeg elsker det jeg driver med og JA jeg er villig til å fortsette å ofre nåtiden slik at jeg kan ha muligheten for å leve den framtiden som jeg ønsker for meg og min familie.

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s