…be happy!

20131227-160320.jpg

20131227-160340.jpg

20131227-160350.jpg
Hei dere 🙂
Nå er jeg på vei tilbake til oslo, sitter i flyet og tenker på noen fantastisk fine dager jeg har hatt sammen med familien i Bergen. Elsker å være her, elsker julen. Nesten litt trist å dra herfra men så tenker jeg på alt jeg har i oslo, den beste kjæresten, herlige venner og min egen bedrift der jeg har en fantastisk partner. Når man er ung planlegger de fleste livet, man ser for seg hvilket liv man skal leve. Jeg skulle jo bo i Bergen… Men slik ble det ikke, livet blir ikke alltid som man planlegger det. Men det kan jo faktisk bli bedre, i stedet for å være trist når jeg reiser herfra er jeg heller takknemlig, takknemlig for min fine familie her i Bergen og en glede for å møte mitt liv i oslo igjen 🙂 Det handler vel kun om egen tankegang.
2014 nærmer seg, nytt år med nye muligheter. Noe av det jeg skal bli bedre på er å glede meg over de små tingene. Stoppe opp i den travle hverdagen og faktisk nyte. Være lykkelig! Nå er det rett hjem til jobben deretter er det bare å pakke kufferten for avreise til Miami imorgen tidlig, at vi har muligheten til å gjøre slike ting er fantastisk!
Riktig god helg.
//Natalie

Én kommentar

  1. Heisann, kan du legge ut link på den jakken du har på deg på instagram. Altså den svarte korte jakken med H belte rundt. Siden fant den ikke på nettsiden og den var utrolig fin! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s