Brazilian wax!

20131229-192526.jpg

20131229-192541.jpg

20131229-192548.jpg

 

Jeg gjør det! Prøvd Brazilian wax før? Visst ikke så er det bare å hoppe ut i det! En renere følelse skal man lete lenge etter 🙂

Jeg var svært skeptisk i starten og hendvendte meg heller til høvel & skum. Men når jeg føst besøkte Tasnim, min voksedame forsvant all frykt og det er nå blitt en selvfølge å vokse seg. Både Brazilian, ben & Armer, jeg hater kroppshår!

På Lørdag før jeg dro til Miami var jeg innom Tasnim og fikk brazilian wax, jeg går til henne 1 gang ca hver 4-5 uke.

Hun jobber på Yourskin i dronningensgate rett ved Arkaden. Ring henne på 93268052 eller bestill time online på www.yourskin.no. Jeg anbefaler Tasnim på det sterkeste, hun er super flink, rask og behagelig å gå til.

Jenter – Hopp ut i det! 🙂

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s