Make up: Contouring!

 

 

 

 

mac20140101-192406.jpg

 

 

Kim-Kardashian-Contouring-Makeup-Guide-Pinterest-11

 

Slik fremhever du dine beste trekk. Jeg har lenge hatt lyst å prøve ut Contouring og testet igår kittet fra MAC. Her har jeg både lyse og mørke farger som dekker og fremhever mine trekk. Her ser dere hvilke områder som skal være lyse og hvilke som skal være mørkere for best resultat. Jeg tar først på en god fuktighetskrem, jeg bruker OBAGI som jeg kjøper hos Silje Austnes. Deretter bruker jeg Primer fra Smashbox som gjør at sminken sitter på. Fremhev så kinnben etc med Contouring og bruk din vanlige foundation over. Avslutt med solpudder/rouge. Dette er så klart kun noe man bruker til fest, til hverdag har man ofte verken tid eller tolmodighet. Huden har heller ikke godt av så mye sminke til hverdags, men jeg syntes det er gøy å gjøre litt ekstra ut av sminken i helgene.

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s