Bedre rutiner, bedre hverdag!

20140107-001059.jpg

På vei til trening her på hotellet. I ferien har jeg endelig tid til å komme inn i gode treningsrutiner. Vil prøve å holde dem når jeg kommer hjem.

20140108-192748.jpg

 

20140107-001620.jpg

2014, nytt år og nye muligheter sier alle. Ja det blir hvertfall ingen nye muligheter med mindre du gjør noe selv. Når det kommer til meg selv kommer jeg til å bli bedre på rutiner som har med trening og mat og gjøre. Jeg vil fortsette å føle meg komfortabel i min egen kropp, en god selvfølelse er viktig og jeg vil ta vare på meg selv. Siden jeg elsker god mat, særlig karbohydrater som ris & pasta bør jeg legge gode treningsrutiner – nå som jeg bli eldre 😀 :D. 

Trene skal jeg gjøre tid til 3-4 dager per uke, jeg pleier som regel å gjøre mandager til en rutine. Starter man en mandag er det lettere å fortsette utover uken. Helger er som regel treningsfri, da skal det bare være kos og avslapning. Jeg skal lage bedre trenings opplegg, noe som passer meg, min kropp og ikke minst min tolmodighet! Løping/elipsemaskin de første 30 min av treningen er en fin start, nå vil jeg også dele opp treningen i ulike deler, feks mandag armer, tirsdag ben/rumpe, torsdag rygg og fredag kondisjon. Mage trener jeg hver gang, da jeg skifter mellom ulike øvelser som trener ulike deler av magen. Tips: få mest mulig ut av treningen, bruk «pausene» på å trene andre muskel grupper.

Det er merkelig ved det at her i Miami/karibien blir man med en gang oppmerksom som helsen. Det er liksom så enkelt å stå op om morgenen, det er lyst og varmt, man kan bare slenge på seg treningskoene og løpe ut døren! Mmmmm, mye deiligere enn å ha med paraply, vintersko og skift på Evo 🙂 Uansett, ingenting slår følelsen når man er ferdig på trening!

Andre ting jeg skal bli bedre på er å drikke mer vann, spise mer grønnsaker og spise måltider oftere. Som regel spiser jeg lite utover dagen fordi jeg ikke tar meg tid. Deretter fråtser jeg i middag når jeg kommer hjem, overspiser! Ikke bra for forbrenningen i det hele tatt. Min kropp tåler det, enn så lenge, men vi er jo alle forskjellig bygget. Uansett å holde på slik i lenden er ikke bra.

Skal prøve så godt jeg kan å holde dere oppdatert på mine treningsprogrammer 🙂

Nå skal siste kvelden i karibien nytes med kjæresten!

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s