Nyter dagene på stranden.

20140107-211610.jpg

20140107-211629.jpg

20140107-211646.jpg

20140107-224402.jpg
Hei folkens.
Her koser vi oss maks, dagene består stort sett av det samme. Første timen rydder vi som regel opp i Mail etc, pga tidsforskjellen og Norge ligger 5 timer før oss så er allerede arbeidsdagen godt igang hjemme. Så det er alltid noen ting å følge opp på. Nå skal regnskapsåret 2013 avsluttes og nye innkjøp står allerede for høsten står allerede for tur. I år reiser vi til København og messen der, vi har allerede booket møter men vil også se etter flere Brands til Kouture. Ellers består dagen som følger: Frokostbuffet om morgen, deretter rett på stranden. Selv om værmeldingen har vist tegn på både overskyet og regn så har vi hatt strålende sol hver eneste dag her nede. Deretter drar vi å jobber noen timer fra rommet, jeg kan endelig få litt tid til å utvikle Kouture. Den nye vårkolleksjonen vår er rett rundt hjørnet!! Hittil har vi en kolleksjon på 25 produkter, denne utvikler vi og gjør mye større. Målet er mellom 3-4 kolleksjoner årlig. Vi ser stadige mangler på det norske markedet, det er også vi som er på gulvet! Det er vi som vet hva kunden etterspør og ønsker. Bare gled dere jenter 🙂

Åhhhh bare elsker karibien, hit skal jeg hvertfall igjen, det finnes jo så mange vakre øyer å besøke. Folk er bare glade, de smiler, synger og danser. De nyter livet uten stress og mas, elsker det!! 🙂
//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s