Jetlag!

20140113-200857.jpg

20140113-201126.jpg
Hei dere!
Herregud jeg har slitt i dag! Jeg fikk ikke en eneste time med søvn i natt 😦 Sliter virkelig med jetlag etter USA.. I Miami lå vi jo 6 timer etter Norge. Så når jeg skulle sove igår var jo kl egentlig bare 18… Jeg trodde jeg kom til å få litt jetlag, men ikke SÅ gale. Jeg som hadde gledet meg så utrolig til å komme tilbake på jobb..med ny energi, motivasjon og glede. Heldigvis er jeg en person som aldri vil la noe som helst gå utover jobben jeg gjør, når jeg er på jobb så er jeg på jobb! Selv om jeg var døøøø trøtt så var det en fantastisk opplevelse å treffe mine kunder igjen! Budsjettet knuste jeg før neste mann kom på jobb og butikken er proppfull av flotte varer. Både ordinære og salg. Dro innom ricebowl, hentet middag. Nå er kl 20 og vi har lagt oss, har startet på en ny serie, suits! Suuuuuper bra serie!!!
PS. Se så fin stuen vår ble med lys fra Apple store, hue lights – en app du laster ned så skifter pærene farger 🙂 🙂

God natt folkens 🙂
//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s