Friday!! :-)

IMG_4073

 

Hei folkens 🙂

Nå er jeg på jobb og koooooser meg! Butikken er vasket, ryddet og jeg er klar for en fantastisk jobbehelg etterfulgt av senterfest imorgen kveld 🙂 Nå står jeg her å venter på alle våre nye Steve Madden sko som forhåpentligvis kommer i dag.

Genseren jeg har på meg er fra Guess (Jeg syntes det er vanskelig å finne fine gensere), du finner den her: www.kouture.no.

//Natalie

2 kommentarer

  1. Hei! Inne på Kouture sine hjemmesider er det ikke igjen xs i de fleste midorikjolene. Kjøpte den ene svarte i xs før jul, og det er den beste og fineste kjølen jeg har hatt:) Skulle gjerne hatt noen flere midorikjoler i andre fasonger eller farger. Vet du om det kommer inn flere xs-størrelser eller nye modeller om ikke så lenge?:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s