Fashion week CPH.

20140129-230505.jpg
Hei folkens 🙂
Nå holder jeg på å pakke for harde livet. Kl er 23 og jeg skal opp igjen 05.30. Imorgen drar vi til fashion week i København for å gjøre innkjøp og kose oss 🙂 møtene er linet opp og planene for kvelden er congo og en tur på sunday. Det værste med å pakke så sent er alle antrekkene som skal planlegges. Et nytt til hver dag og til hver kveld. Jeg er litt sånn som tar på meg det jeg føler for der og da… Er ikke så fan av å bestemme lørdagens antrekk 3 dager før 😀 uansett, mye som skal huskes! Godt jeg bruker min wunderlist aktivt.
Ønsker dere en fortsatt fin uke og en god helg når den kommer 🙂
– oppdaterer med bilder og styles fra fashion week.
//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s