Fredagskos!!

victoria

 

Victoria Blazer (vårt eget design: KOUTURE ❤ ).

Skjermbilde 2014-02-07 kl. 23.18.12

 

Jakke fra Milan Feronetti – Dere finner den HER!

 

 

Mmmmm, sitter her å koser meg på PC. Alle de nye produktene fra Midori er lastet opp på nettbutikken, jeg er god og mett etter taco & kinder maxi 😀 Nesten 1 liter med Cola Zero er også drukket. Hahaha, jeg gjør dette så ofte! Spiser knekkebrød dagen lang og frotser i god mat om kveldem, obs!! Ikke bra 🙂 Min kjære Jake er DJ på Nox i kveld, deilig med en hjemmejobbe kveld for meg selv 🙂 Dagene går i ett i butikken, til innkjøp eller til hjemmekontor. I dag har vi vært på innkjøp til et nytt merke vi får inn, spennende! Imorgen er det jobbelørdag, sammen med Sonena. Vi skal bare kose oss i butikken, deretter er det Middag hos et vennepar før det er full fest på Nox! Livet skal nytes og leves til det fulle – Ikke vits i å sitte hjemme hver helg vel? Elsker å kunne ha muligheten til å finne på ting i helgene, min hverdag består stort sett av hjemmekvelder.

Riktig god helg kjære lesere!! 🙂

//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s