Helgen som var.

20140210-213621.jpg

 

Kjolen min er herfra 🙂

 

20140210-213629.jpg

 

Åhhhh for en koselig og deilig helg 🙂 Jeg hadde jobbelørdag sammen med Sonenisen i butikken. Deretter dro vi på Nox hvor både Oslo hair, Moose knuckles og Miinto.no hadde fest. Der møtte vi også vår vakre ansatt Nina 🙂 Denne helgen fikk vi virkelig brukt på å lade opp til neste helg! Søndagen bestod i «all I can eat day» 🙂 Hjemmelaget pizza med kjøttdeig. løk og kalkun etterfulgt av chips, sjokolade og creme brulee.

Dagen i dag har gått i ett, desverre blir noen av våre heng til den nye butikken forsinket!! Dvs vi kan ikke åpne den nye butikken som planlagt på fredag :-/ Alt har gått på skinner så langt…Så det er jo typisk at noe må gå galt. Gulvet er lagt og veggene malt, men alt av innredning mangler. Holder dere oppdatert, vi jobber på spreng for å løse det så vi kan åpne lørdag kl 12.00. Uansett, når vi endelig blir ferdig kan jeg med trygghet si at dette blir Oslos fineste butikk 🙂

//Natalie

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s