Lanserings helg!

20140214-092846.jpg

20140214-092949.jpg

God morgen folkens!
Øynene svir og hodet svimmler, hver eneste gang det skjer noe stort i livet mitt får jeg aldri sove! I natt har jeg bare lagt å tenkt, tenkt på hva vi har fått til og hvordan fremtiden blir. I dag stenger vi Kouture butikken, den første vi bygget. Den med planker i veggen og metall stenger som prøverom – den butikken vi bygde med liten kunnskap om både butikk drift og innredning. Men det gikk bra, veldig bra. Enda et bevis på at hardt arbeid og stå på vilje og samarbeid lønner seg. Og nå har vi kommet enda et sted lenger, Imorgen kl 12 åpner vi en dobbelt så stor butikk. Butikken ligger fortsatt i arkaden i karl johan men nå er den på nesten 100 kvm!!! Og nå har vi mer kunnskap, vi vet hva våre kunder vil ha og vi kjenner bransjen godt. Det kommer til å bli en kjempe fin butikk, kanskje den fineste i hele oslo?:-) uansett, jeg er stolt over hva vi har fått til, de resultater vi og vårt team har skapt i et lite lokal på arkaden shopping.
Nå skal det jobbes og klargjøres til imorgen. Ønsker dere alle en strålende dag!
//Natalie

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s