Gode hårprodukter.

20140220-114133.jpg

20140220-114144.jpg
I over et år nå har jeg brukt hårprodukter fra Lanza. Vil virkelig anbefale dette merket (fåes i utvalgte frisørsalonger). Jeg varier litt mellom ulike typer, feks om vinteren bruker jeg fuktighetsserien deres. Nå skal jeg starte på healing smoot, jeg har jo naturlige krøller, disse er kun fine med de riktige produktene. I tillegg gir shampoen utrolig fin glans.
– nå er jeg på vei til jobb, nyvasket og oppsatt hår med Lanza og en finish med Lanza sin hårspray gjør at håret mitt sitter hele arbeidsdagen.
Ønsker dere en fin dag 🙂
//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s