Yesterday!

IMG_4102

 

(Antrekk fra Kouture – http://www.kouture.no)

 

Igår jobbet jeg hele dagen i butikken. Ja dagene går for det meste i jobb, av og til føler jeg at jeg ikke engang kan blogge. At jeg ikke har noe å blogge om og tid har jeg heller ikke – Jeg er jo på jobb 24/7. Men jeg ELSKER det!! I åpningstiden prioriterer  jeg kunder, etter stegning er det nesten slik at man bare vil bli igjen i butikken. Det er nok eneste tiden hvor man kan shoppe til seg selv, prøve klær, ta bilder etc 🙂 Min garderobe er blitt ny, endelig er den propp stoppet av nyheter fra Kouture. Jeg elsker den følelsen, nytt & Fresh! Vi er vel inni en tid nå der mange tar litt ekstra vare på seg selv, våren er forhåpentligvis rett rundt hjørnet. Til og med i Oslo har vi pluss grader nå, dagene er lysere og butikkene full av vårnyheter 🙂 Kom innom å se våre nyheter 🙂

– Denne uken skal jeg til Camilla på neglepleie på Tirsdag, onsdag har jeg frisørtime hos Adam & Eva, her skal jeg klippe bort min fine lengde og gå for en mer «sostifikert & klassisk» lengde. I tillegg skal jeg farge håret mitt en liten nyanse mørkere.

– På fredag reiser meg og Jake på weekendtur til London, her er det dekket for gode middager, shopping og fotballkamp 🙂 Gleder meg!

 

Skjermbilde 2014-02-21 kl. 13.37.45

 

En spennende ting som jeg skal denne uken er å holde et nytt foredrag, denne gangen for Oslo Handelsstansforening (OHF). Her skal jeg blant annet fortelle om hvordan vi har bygget opp Kouture, om hvordan vi jobber og om våre mål for fremtiden.

Quotation-Diana-Scharf-inspirational-goal-dreams-goals-Meetville-Quotes-127810

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s