Tirsdagskveld på Mr.bay tjuvholmen

Igår kveld dro jeg ned på tjuvholmen og møtte denne herlige gjengen. Det er så deilig å gjøre slike ting midt i uken! God mat, vin og godt selskap (nye mennesker og nye vennskap) 🙂 Maten på Mr.bay er veldig god, meg og Carina delte en «crispy duck», asiatisk mat er en av mine favoritter!
Deretter var det rett hjem for å pakke til Bergen. Jeg blir i Bergen i 3 dager for å besøke familien og venner, blir deilig å komme hjem nå 🙂
Har forresten vært hos frisøren i dag. Er blitt en nyanse mørkere og klippet godt av lengden på håret. Kjenner at jeg er ferdig med det å bare ha langt har nå, selv om jeg har spart og spart. Jeg vil heller ha en lett, leken og sostifikert look 🙂 viser dere bilder imorgen.
//Natalie

20140305-183507.jpg

20140305-183458.jpg

20140305-183446.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s