Kosehelg i Bergen

Nå er jeg akkurat landet på Gardermoen etter noen deilige dager i Bergen. Denne helgen har vært skikkelig kosehelg! Familiebesøk, venner og masse god mat! Phuuu, skal hvertfall starte uken med trening imorgen tidlig 🙂 Når jeg har fri liker jeg å reise bort, da kan jeg slappe av, endelig. Når jeg er i oslo så kan jeg like gjerne jobbe, da liker jeg å være super effektiv! Nå er jeg klar for en ny uke i butikken, vi har flere innkjøpsmøter bla med Pajar og Steve Madden. I tillegg skal det planlegges tur til Italia og Paris hvor vi skal finne inspirasjon og flere Brands til Kouture. Vi må utvikle og fornye oss hele tiden, det er en del av vårt konsept. I tillegg til dette jobber jeg med en avtale som gjør det mulig å selge våre varer til hele Europa!! Sinnsykt gøy! For ikke å snakke om vår egen kleskolleksjon som bare blir større. I løp av høsten skal dette merket bli solgt inn til flere butikker i hele Skandinavia. Vi starter med Norge før vi beveger oss til Sverige og Danmark. Ja vi har mye som skjer på jobbfronten akkurat nå 🙂 Det viktigste er bare å fortsette å sette seg delmål og gjennomføre en ting om gangen men samtidig tenke kreativt, være effektiv når det gjelder og ikke minst holde motivasjonen oppe.
Men nå er det tid for søndagkos med kjæresten, god mat, film & chips er en klassisk søndagskveld for oss 🙂
//Natalie

20140309-175757.jpg

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s