Smile!

20140312-095214.jpg

20140312-095224.jpg

20140312-095242.jpg
Hei dere 🙂 I dag har jeg hjemmekontor, det er så mye som skjer for tiden med Kouture. Så en dag i uken bruker vi på å ha kontorplass og oversikt over økonomi og regnskap, nettbutikk, innkjøp, vareleveringer, oppfølging på Mails og andre viktige ting som dukker opp når man driver eget firma. Det er faktisk så mye mer å drive butikk enn det man tror, det er ikke bare å kjøpe inn masse fine varer og selge dem – til dem som tror det 🙂 hardt arbeid og mye tid ligger bak. På mandag hadde vi innkjøp med mou og pajar og igår dro vi til grand hotell i oslo og ble presentert for Steve Madden sin høst kolleksjon. Nå står jeg ovenfor en effektiv arbeidsdag før det blir middag med Sonena og Kristine i kveld 🙂 Nydelig vær i oslo! Får helt vårstemning her 🙂
Ønsker dere alle en strålende dag.
//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s