Planer for fremtiden.

Bilde tatt 23.02.13 kl. 14.14

 

Hei folkens.

Det er viktig å tenke langsiktig og ikke minst å legge planer for framtiden. Akkurat nå planlegger vi å kjøpe vår første leilighet, noe vi burde gjort for lenge siden! Jeg har bodd i Oslo i 5 år nå og vi har hele tiden leid leilghet i sentrum. Nå er det på tide å inverstere i noe mer, en egen leilighet! På onsdag var vi på visning, 112 kvm rett utenfor Oslo i nybygg. Leilgheten er reservert nå og imorgen skal vi gå gjennom de siste avtaler med banken – Spennende!! Da kan jeg garantere dere interiør oppdateringer og innredning, jeg elsker det, men vil ikke gjøre så mye så lenge vi kun leier…

Morgendagen blir spennende!

getimage

 

//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s