Workout Sunday.

1620875_10153958481620195_504901742_n

 

Så deilig! Elsker å få tid til trening, ofte blir treningen nesten bare stress. Dagene blir ofte så lange at jeg bare «skynder» meg gjennom treningsøkten…Trener ofte kun for å «få det gjort» (Samvittighetstrening). Har så lyst å bli bedre på å ta meg tid til trening…Har så lyst å ha overskuddet til å trene. Noe jeg har blitt flinkere på gjennom livet er å sette meg delmål, mitt treningsmål nå er å trene 3 ganger i uken. Nr 4 for bare bli en bonustrening om jeg får tid, jeg orker ikke gå med dårlig samvittighet fordi jeg ikke rekker å trene!

Når jeg trener starter jeg alltid på tredemølla og løper mellom 3-5 km, ender ofte opp med kun 3 km men jeg står hele dagen på jobb så det er ikke kardio trening jeg har mest behov for. Løper for å få opp pulsen og få kroppen igang. Deretter har jeg faste dager på armer, rumpe/lår og rygg. Mage trener jeg hver gang. Lenge gikk jeg å lurte på hvilke øvelser som var de beste, samtidig som de var enkle å utføre. Jeg finner alltid masse tips på Instagram. Treningsvideoene til Emily Skye (emilyskyefit) har hjulpet meg til å finne lette øvelser som man også kan gjøre hjemme.

For min del handler det ikke om å få mer musker eller på noen måte se ut som en «fitness» kvinne. Jeg er egentlig fornøyd med kroppen min. For meg handler det om å holde seg i form,  å ha en stram og slank kropp,  jeg vil kunne spise det jeg ønsker men samtidig vil jeg ikke at kroppen forandrer seg.

Denne uken fikk en perfekt start. Til tross for en lørdag på byen kom jeg meg på trening igår og idag! Deilig 🙂

Følelsen når man er ferdig med en treningsøkt er bare en av verdens beste!

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s