Tirsdag.

20140401-195329.jpg
Hei folkens! Akkurat kommet hjem fra jobb, slengte meg ned på gulvet faktisk!! Jake bare ler av meg, men shit for en dag. Shoppingspree gikk over all forventning og ordrene strømmet inn, helt siden 08 imorgen har jeg godkjent og pakket, godkjent og pakket. Glemte å drikke, glemte å spise, jaja-typisk Kouture hverdag, travelt!! Men GØY!! I kveld skal jeg bare slappe av og lade opp batteriene til en ny dag imorgen 🙂 Har forresten kjøpt boken til Erik Bertrand Larssen, skal visst være veldig motiverende 🙂 på slike dager er det ekstra godt med påfyll av positive tanker og motivasjon. Ha en strålende kveld!

20140401-195903.jpg
//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s