New thoughts & New York!

bilde2

 

10252070_763485727005387_8585432812188654531_n

 

(Ny kjole fra Dry lake)

 

change-your-thoughts-quote

w-hotel_times-square_v1_460x285 welcome-to-w-new-york New-York-skyline_0-1024x682

 

Hei folkens. Joda, dagene går i ett! Fra tidlig morgen til kveld… Av og til kan jeg ikke engang blogge om dagen min engang. For det har vært ren jobb. Å drive egen bedrift og lykkes med det er virkelig HARDT arbeid! Men jeg klager ikke, jeg er bare glad, så glad for at jeg har tatt denne sjansen og så glad for at jeg selv kan skape min egen hverdag. Jeg er så sliten, men så glad, men ofte må jeg minne meg selv på det!! Og jeg vil virkelig ikke vise mine negative tanker til noen, det er jo i prinsippet bare smålig syt. Syt og klaging bare er ødeleggende for meg selv, som ødelegger min dag og ikke minst de menneskene jeg omgår.

I dag var vi på foredaget «the mental edge» holdt av Erik Bertrand larrsen. Som han sa selv, det han snakker om er ting «vi alle vet», men vi må bare bli bevisst på det. Vi må entre hver eneste dag med en positiv innstilling. Til dagen og til livet! Vi styrer selv våre egne tanker, våre tanker styrer igjen våre holdninger. Ved å bli mer bevisst på min egen tankegang, så tror jeg at jeg vil ha mye mer glede ut av hverdagen. Å fokusere på mulighetene framfor problemer, å få styrke fra nederlag. Og faktisk se på det trygge og gode livet jeg har. Som Bertrand sa: Bli den beste versjonen av deg selv!

Anbefaler virkelig å lese boken hans som jeg nevnte tidligere.

Ellers så skal JEG TIL NEW YORK!! 🙂 Med Sonena! Vi reiser i slutten på måneden, det blir en ren jobbtur. Her skal vi få masse inspirasjon til styles, egen kolleksjon og nye brands til butikken 🙂 Vi har også mange spennende møter..Kanskje det bli en Kouture i New york?? 😉 Hmmmm!

Hotellet vi skal bo på er W hotel på Times Square. Om noen av dere anbefaler shopping/resturanter så kom gjerne med tips?

//Natalie

 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s