Påskeaften.

 

20140419-185315.jpg

 

I natt så vi filmen Leave the world behind (swedish house mafia). Den er endelig kommet på apple tv. Det ble en lang sovemorgen deretter jobb på pc. Vi tok oss en effektiv treningsøkt med bla 5 km løp og trening på noen utendørs trenings apparater på stranden. Danmark har jo enormt vakre strender! Føles nesten som syden:-) Har faktisk fått trent 3 ganger her nede, såååå deilig! Vet jeg kommer hjem til en tøff arbeidsuke så det er bare å lage plass til trening i ferien, ingen unnskyldninger 😉

20140419-185323.jpg

 

20140419-185238.jpg20140419-185227.jpg

 

Nå er det tid for middag på en mongolsk resturant, spis så mye du vil opplegg! Farlig, jeg som elsker kinesisk/asiatisk mat 🙂 Deretter blir det grøsseren Conjuring, har ikke turd å se den…Men nå ville hele Jake`s familie se den i kveld så da er det ingen vei utenom 😀 (Kommer til å ha lukkede øyne gjennom halve filmen)..

I dag har jeg på meg Harlow topp i sort fra Kouture, sorte skinny pants fra Kouture og nye Steve Madden pumps!

Ha en fin kveld.

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s