Back on Track!

 

20140507-201602.jpg

20140507-201609.jpg

 

1234864_10153188013855195_1979116818_n

20140507-202225 (1)

mbym mbym2 favoritter

Tilbake til hverdagen. Og jeg ELSKER DET! i dag åpnet jeg butikken og vi fikk 23 kolli med nye varer. Fra VÅR egen kolleksjon. Har desverre ikke rukket å ta bilder av noe enda, dagen gikk som vanlig i ett! Men her er bilder av noen kjolefavoritter jeg har på Kouture nå! Vi må vel alle ha kjoler til både bryllup, konfirmasjoner og ikke minst til 17.mai. I år feirer jeg 17 mai i bergen, gleder meg, det er hele 6 år siden sist!!

Jeg er igang med å rydde ut av skapet mitt, bort med gamle klær og inn med nye freshe nyheter! Nå er det stopp med å spare på alt, nå skal jeg unne meg en fin garderobe til sommeren! Lekre kjoler, fine topper, skjørt og sandaler 🙂

– Igår holdt meg og sonena foredrag på Oslo handelstandsforening, kjemp gøy å fortelle andre om vår hverdag! Vi er så stolt over at vi blir invitert på slike events, at andre legger merke til oss på denne måten er gøy:-)

….Nå sitter jeg her, hjemme i sofaen. Holder på å bli gal av smerter, etter jobb i dag dro jeg å fjernet en visdomstann. Måtte opperere den ut og det gjør såååå vondt nå som bedøvelsen går ut. Ikke kan jeg spise normal mat de første dagene heller :-/ God bedring til meg 🙂

Ønsker dere en fortsatt fantastisk uke!

//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s