Verdens beste smoothie

20140509-214014.jpg

20140509-214019.jpg
Hei folkens.
Jeg ligger halvveis ødelagt på sofaen etter å ha operert ut min visdomstann på høyre side. Kinnet mitt er så hovent at jeg ser ut som en hamster, feberen er heldigvis borte men etter 2 dager med smerter og hevelse vil jeg bare bli frisk! Helt utrolig hvor stor pris man setter på sin allmenn tilstand når man plutselig ikke har den lenger.
Jeg har googlet masse oppskrifter i dag, må på en eller annen måte få i meg mat og jeg klarer ikke mer youghurt nå… 🙂 kom over så mye gode oppskrifter på frukt.no. Sunt og godt 🙂 i kveld prøver jeg meg på «verdens beste smoothie». Ingredienser og oppskrift:

Ingredienser
2 dl jordbær
1 stk banan
4 dl appelsinjuice
5 stk isbiter
Fremgangsmåte
Del bananen i biter og ha oppi blenderen sammen med friske eller fryste jordbær og appelsinjuice.

Kjør til du får en tykk smoothie og hell over i fine glass.

Server gjerne med jordbær på trespidd (se bildet).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s