Grip muligheten!

smallsteps

 

Hei folkens! Sitter her søndags ettermiddag og jobber litt. Koser meg 🙂 Startet denne søndagen med en liten treningsøkt, hevelsen i ansiktet mitt etter fjerning av visdomstann er endelig begynt å gå ned.

Har du lyst å starte for deg selv? Har du tanker/ideer og motivasjon for å drive din egen bedrift? Do it!! Jeg er så glad for at jeg har tatt denne sjansen, at jeg jobber for meg selv og er med på å skape noe – hver eneste dag! Veien stopper aldri opp, man må alltid videre. Tøft? JA – Men absolutt verdt det. Det er det små tingene man gjør hver eneste evige dag som betyr noe. Det er de små tingene som skaper de store forskjellene. At jeg feks jobber her på en søndag kveld kan gi meg mer tid i butikken sammen med mine kollegaer og kunder. Det vil gi meg en oversikt over uken som har gått og muligheter for å forberede meg på uken som kommer. Den tiden er sååå viktig for meg!

Om det er å starte butikk, egen hudpleiesalong, coach, starte en ny app, et dataprogram, resturant, bar osv – Spør deg selv om hva du vil bruke mesteparten av tiden i livet ditt på? Tenker du på å starte egen bedrift MÅ du ta sjansen!

Jeg har alltid hatt lyst til å jobbe for meg selv, men jeg har ikke visst hvor jeg skulle starte. Tanken gledet meg men skremte meg fryktelig også. Når jeg tok utdannelsen min master i medisisnsk genetikk hadde jeg alltid en lyst til å jobbe for meg selv. Ideen etter fullført bachelor studie var å starte «bergen livstillsenter, senteret for helse og velvære». Der ser dere, til og med navnet var på plass den gang. Jeg ville skape et helsesenter som dreide seg om forebyggende arbeid, motivasjon og fokus på å få hvert enkelt menneske til å lykkes.

Uansett, utdanning eller ikke, tenk større! Har jeg klart det, kan dere også! Grip sjansen 🙂

Noe av det beste med livet er å elske det man jobber med. – Å jobbe med hjertet.

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s