Tilbake fra London!

20140612-221449-80089807.jpg

20140612-221450-80090460.jpg
Hei folkens 🙂 da er jeg endelig tilbake etter innkjøp i London, det har virkelig gått i ett siden jeg kom hjem. Butikken går så det suser, nyhetene strømmer inn og utviklingen er i full gang! Hvor blir det av tiden? 🙂 Trening, middag, søvn? Kosekveld? Har ikke tid! Huff, men jeg velger det selv…i en kort periode forhåpentligvis 🙂 neste uke kommer NRK og filmer på Kouture også 😉 Nå startet akkurat fotball vm, da kan jeg jobbe om kvelden med god samvittighet mens Jake ser fotball.
Et det forresten noen blogg innlegg dere vil jeg skal lage? Om noen tema dere lurer på? Bare spør 🙂
//Natalie

3 kommentarer

  1. Hei 🙂
    Jeg lurte på om du kunne lage ett innlegg om hva du skal i sommer, også hadde det vært fint om du kunne delt hvordan du klarer å holde kroppen så fin under så hektiske dager og hva av mat du spiser for noe?:) Hvor mye du trener etc. Ellers ha en fin dag og tusen takk for alt av det fine du deler i butikken din med oss 🙂

  2. Jeg hadde forresten likt litt noen innlegg på å sette sammen outfits/tilbehør sko etc. Ofte har man alt, men klare ikke sette sammen, eller mangler feks en liten detalj som akkurat tilbehøret kan gi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s