Personlig trening på Bislett.

20140624-215230-78750264.jpg

20140624-215231-78751268.jpg
(Har ikke noe mer spennende bilde fra igår så bilde er fra prøverommet på niketown London) 🙂 I går hadde jeg PT time på Bislett bad. Jeg går til Elin som er suuuuper flink. Trenger litt tips til ulike øvelser jeg kan gjøre på treningssenteret for å få en mer effektiv trening, når jeg først er der kan jeg hvertfall få maks ut av det 🙂 syntes det er vanskelig å finne øvelser tilpasset min kropp, spesielt siden jeg ikke har lyst å bygge muskler. Jeg tok min andre veiing også, her er resultatene: fettprosent=23,8% muskelmassa= 31,6% RMR=1287kcal, viceralt fett =3. Jeg er 169 cm høy og veier 54 kg.
– forrige veiing gjorde jeg for litt over i mnd siden. Og den var HELT lik, merkelig. Får se nå etter ferien om det har endret seg 🙂 Gøy å vite uansett.
Takk Elin for gode øvelser tilpasset meg, og ikke minst for god inspirasjon og motivasjon til å fortsette!
//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s