God fredag til dere :-)

IMG_2602.JPG

IMG_2605.JPG

IMG_2604.JPG
Åhhhh det skjer så mye spennende ting framover!! 🙂 elsker hektiske dager!! Masse nyheter i butikken, masse kunder, masse bestillinger og masse godt humør!! I dag har meg og min partner Sonena vært på moteforum, her hadde vi innkjøp av flere merker bla smykkene til min venn Børre Olsen, de er virkelig flotte.
– min nye jakke/cardigan fra Kouture har jeg allerede brukt mye, den er råflott. Vi skulle ta bilder av alle nyhetene i dag men rakk Desverre ikke innom fotostudio. Men jakken ligger online i svart, vil dere bestille den lyse rosa eller hvit så skriver dere bare en Mail til Kouture.no@gmail.com 🙂
Nå er det taco kveld – god helg!
//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s