Working weekend.

IMG_2620.JPG

IMG_2617.JPG

IMG_2613.JPG
God søndag folkens 🙂
Denne helgen har jeg bare jobbet. Akkurat nå sitter jeg faktisk her å prater med vår agent i Kina hvor vi arbeider med logistikken om vareleveringer til Norge. En ganske stor prosess. Gleder meg til å komme til butikken imorgen, Svea jakkene er endelig kommet inn igjen. Folk har stått på venteliste i flere mnd og salget av vinterjakker er godt igang. I år fører vi vinterjakker fra Svea, nobis, pajar og cedrico. I tillegg til dette kommer vi med en egen vinterjakke fra Kouture. Jobber aktivt for å få den ferdig til september!! 🙂
Igår hadde jeg på meg Tamara harem pants, som jeg bare elsker!!! Og ny topp fra Dry lake (599,-). På bena har jeg pumps fra Steve Madden som senere ble byttet ut med lave beige hector boots. Vi har forresten fått påfyll, de siste nyhetene fra hector boots er super fine!! Ligger ved et bilde fra bursdags selskapet til Carina Dahl, her ser dere skoene på 🙂

IMG_2646.JPG

IMG_2644.PNG
//Natalie

9 kommentarer

  1. Elsker toppen. Ligger den på nettbutikken? Lurer også på om fargen på trench coaten på miinto er samme farge som den du hadde på deg (på et bilde)? Du skrev at det var beige mens på miinto står det sand farge? 🙂

  2. Vilken storlek har du i dry lake toppen? Vill beställa men är så svårt att Veta vilken storlek.

    Tacksam för svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s