Gavetips?

IMG_2761.JPG

IMG_2760.JPG

IMG_2753.JPG

IMG_2755.JPG

IMG_2749.JPG

IMG_2705.JPG
Se sååååå mye fint jeg har fått til bursdagen min! Helt utrolig og altfor mye…. Her var det både gavekort fra The thief (spa), Kicks og Louis vuitton. Min venn og Norges store smykke designer Børre olsen gav meg et nydelig smykke fra SO-B. Et annet vennepar gav meg chanel øredobber (såååå fine) og flere av jentene hadde kjøpt gave sammen. Mange spør hva jeg fikk av Jake, og jeg har jo verdens snilleste mann. Jeg fikk den sorte clutch vesken fra LV samt en tur til NEW YORK!!!!! Men først skal vi komme oss på plass i den nye leiligheten, så vi drar ikke før til våren regner jeg med 🙂 I dag har jeg hatt fri, dro ned til Louis Vuitton sammen med marlen og kjøpte vesken Neverfull og et armbånd. Vesken kommer til å bli min nye Pc bag siden jeg drar fram og tilbake på den hver eneste dag. Armbåndet var en gave til meg selv 🙂
Nå skal det jobbes litt fra sofaen, ønsker dere alle en fin mandags kveld.

IMG_2756.JPG
//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s