All black today!

IMG_2772.JPG

IMG_2775.JPG

IMG_2769.JPG
Hei folkens 🙂
Dagens antrekk var fra Kouture. Dehli jacket som jeg eeeelsker, nå er den også online på Miinto i både light pink og hvit. I dag har vi gjort flere innkjøp, både hos dr.denim og Jofama. Ekstra hyggelig er det når Jofama byr to sultne og utslitte jenter på sushi & champagne 🙂 Her er en liten smake bitt på det som kommer:

IMG_2777.JPG

IMG_2776.JPG
Elsker jobben min!!
//Natalie

4 kommentarer

  1. Hei Nat.

    Jeg synst jeg husker at du skrev for litt siden at du brukte obagi på huden? Jeg lurer på om jeg kan spørre deg hvorfor du velger å bruke det merket å føler du at det har hjulpet deg dit du ville med det? Jeg sliter med litt *pigmentflekker* i ansiktet som jeg har fått fra solen. Har snakket med klinikken erase i oslo. Å de kan fjerne det med 2-4 behandlinger. Men jeg må si at jeg er veldig skeptisk til å bruke laser på huden. De fortalte meg at det var mange som hadde brukt obagi på huden over lengre tid å at det ikke funket. Så de kom på klinikken dems for å få hjelp. Dette ble kansje litt mye. Men jeg synst alltid det er greit å spørre noen direkte som har prøvd produkter å ikke høre på hva alle andre sier.

    Therese

    1. Hei Therese 🙂 ja jeg har brukt obagi lenge og er veldig fornøyd. Men tror det er viktig å få et tilpasset program for din hud. Det er nok derfor folk føler det ikke virker, muligvis fordi de ikke har fått riktige produkter til akkurat deres hudtype. Skal du til oslo snart? Da anbefaler jeg Silje Austnes på det sterkeste. Hun kan lage et program tilpasset din hud så du slipper å bruke laser som faktisk kan skade huden din mer! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s