Its all about work!

IMG_2854.JPG

IMG_2863.JPG

IMG_2865.JPG
Hei folkens 🙂
….beklager sen oppdatering på bloggen men Gud det går i ett om dagen! Hvorfor har ikke døgnet flere timer?? Ikke bare å jobbe i butikk bransjen (for de som tror det er enkelt). Åpningen av butikk i Bergen nærmer seg, nyheter strømmer til butikken, det er masse kunder og bestillinger og det er såååååå gøy!! Vi løper rundt som «galne idioter», prøver å tilfredsstille alle og enhver. Samtidig som vi er godt igang med utvikling av eget klesmerke!! Struuuuktur er noe jeg skal bli bedre på. Uansett, var i Bergen forrige uke og hadde intervjuer, veldig mye bra! Jeg er så glad for at Kouture åpner i Bergen, det blir den største og fineste butikken vi har 🙂 I dag hadde jeg på meg kjole fra mbym og delhi jacket i hvit fra Kouture. Veskene på bildet har vi akkurat fått i butikken, måtte ha en av hver farge 🙂 ønsker dere en kjempe fin helg, imorgen skal jeg ta litt bilder til dere fra butikken også.
//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s